Om BSI fekting

Velkommen til BSI Fekting

Fekting er en spennende og fartsfylt sport. Du har kanskje sett bilder av mennesker i hvite drakter med masker på hodet? Det er slik vi driver med i BSI. Vår fekteklubb er en rimelig liten gjeng (ca. 20-30 medlemmer), men vi er aktive og sosiale. Vi holder til på studentsenteret midt på høyden, og har alt som trengs av utstyr. Vi har muligheten til å trene tre ganger i uken. Vi har nybegynnerkurs hvert semester, bli med!

Begynne å fekte?

Vi tar imot fektere på alle nivåer. Har du fektet før og ønsker å komme inn et nytt og spennende studentmiljø er det bare å dukke opp på en av våre treninger.

For nybegynnere holder vi et kurs i starten av vært semester som strekker seg utover en del uker, normalt med et eget nybegynnerstevne på slutten av perioden som markere slutten på nybegynnerkurset. Alle nybegynnere har muligheten til å prøve ut to uker med fekting før kontigenten må betales.

For nybegynnerne stiller klubben med alt utstyr. Man trenger kun å dukke opp i treningsklær (NB! lang bukse) og treningssko. For mer informasjon om nybegynnerkursene etc. Send gjerne en mail med alle dine spm. Du finner oss også på facebook i gruppa «bsifekting», meld deg inn!

Treningstider

Vi har treninger to ganger i uken. Alle treninger er på studentsenteret, i den store hallen.

Mandager kl.18:00-20:00 sal 1

Torsdager kl.18:00-19:30 sal 4