Utdrikningslag

Er du på utkikk etter en morro og anderledes aktivitet til utdrikningslaget? Da er fekting midt i blinken!

Klubben stiller med alt av fekteutstyr, trenere og medhjelpere.

Beliggenhet: Vi holder til på studentsenteret, på Nygårdshøyden, men der er det som oftest ikke mulig å holde utdrikningslag. Dette betyr at den personen som arrangerer utdrikningslaget må vere behjelpelig med å finne en arena. Tidligere har det blitt brukt gymsaler, lagerbygninger ovs. Det viktigeste er at det er tilgang til strøm og at det er under tak (om ikke det er strålende sol).

Pris: 300pr pers (alt går til klubbkassen og blir brukt til å kjøpe nytt utstyr)

Tid: Vi er fleksibile, arrangementet kan vare i alt fra 1time og 30min til 3 timer. Normalt varer det oppunder 3 timer.

Opplegg: Vi pleier å begynne med å fortelle litt om fektesporten og vise/dele ut utstyr. Så får alle fellesleksjoner der de lærer basics som hvordan en står, holder korden og det mest grunnleggende av angrep/forsvar. Så setter vi ofte i gang en konkurranse der vi til slutt kårer en 1.,2. og 3.plass. Selv om det er individuelle kamper (en mot en) er det veldig sosialt og det har alltid vært veldig god stemning.

Siden vi er en studentklubb er det ikke garantert at vi kan stille hver helg, spesielt i eksamensperioden eller ferier. Om du er interessert eller bare har noen spørsmål kan du sende mail til:

fekting@bsi.no

 


“Hei.

Takk for et flott opplegg i mars. Virket alle som deltok likte seansen og syntes det var et artig innslag i utdrikningslaget!”